MEISTÄ

Sensory Spacen takana on kaksi ammattilaista alallaan, joilla on visio paremmasta huomisesta.

Visiomme on luoda tiloja jotka parantavat ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Luonnon mukaan ottaminen suunnittelussa on keskeistä. Meille tila voi olla ulkona tai sisällä, luonto tuodaan sinne missä sitä ihmisen hyvinvoinnin kannalta tarvitaan. Visio on monitasoinen, jossa jokaista projektia ja asiakasta tarkastellaan yksilöllisesti ja moniulotteisesti. 

Andy Saxe-Coburg

"Olen valmistunut kuninkaallisesta kasvitieteellisestä puutarhasta Kew HND Englanti. Erikoistuin aistipuutarhojen suunnitteluun Alzheimeria ja dementiaa sairastaville henkilöille sekä erityistarpeita omaaville lapsille. 

2008 saakka työskentelin Lontoossa ja Lounais-Englannissa suunnittelemassa ja rakentamassa puutarhoja National Trustille, Prinssi Charles Sandringhamin kartanolle - Princes Trust Vounteers, Viscount Falmouth of Mereworth Castle ja Pennon Group. Minut palkittiin Puutarhapalkinnoilla Royal Chelsea Flower Show 2010 suunnittelusta ja toteutuksesta - Hope Touches.

Muutin Suomeen 2013 ja asun perheeni kanssa Kiihtelysvaarassa. Olen työskennellyt suunnitellen ja rakentaen puutarhoja Pohjois-Karjalassa."

Email: andy@sensoryspaces.fi

Carita Ahonen

"Olen sisustusarkkitehti, muotoilija ja Joensuun kaupungin hyväksymä suunnittelija. Ruotsissa syntynyt ja nuoruuden viettänyt, 

myöhemmin Suomeen muuttaneena.

Tällä hetkellä asun Kuopiossa josta työskentelen kaikkialle. Takana on monipuolinen 

ura ja kokemusta eri aloilta. Sisustusarkkitehtina ja muotoilijana olen suunnitellut tiloja, kalusteita, jopa pieniä taloja, logoja, postereita/kortteja, web-sivuja, kuoseja kankaisiin ja tapetteihin sekä messu-osastoja ym.  

Elinympäristö, jossa hyvinvointi ja luonto on etusijalla, on muodostunut hyvin tärkeäksi omakohtaisten kokemusten kautta. 

Sensory Spaces on konseptina integraatio hyvän elämän elementeistä jossa ihmiskeskeinen lähestymistapa on suunnittelun lähtökohta."      

Email: carita@sensoryspaces.fi

Lisätietoja minusta: 

Anna meidän auttaa sinua luomaan tila

jolla on merkitystä. 

Sensory Spaces Suomi / Finland

040-1412065

Tiimi

Andy Saxe - Coburg

Carita Ahonen

Seuraa

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 by Sensory Spaces. All rights reserved.