MEISTÄ

Sensory Spacen takana on kaksi ammattilaista alallaan, jotka ovat lyöttäytyneet yhteen.

Andy, brittiläinen puutarhuri, jonka erikoisalana ovat aistipuutarhat. Hänellä on monipuolinen kokemus Englannissa ja Suomessa. Carita, sisustusarkkitehti, 

suunnittelija sekä muotoilija, tuo oman osaamisensa kokonaisuuteen. Heillä on samanlainen ajatus ja näkemys tilojen merkityksellisyydestä ihmisen hyvinvointiin. 

Andy Saxe-Coburg

Olen valmistunut kuninkaallisesta kasvitieteellisestä puutarhasta Kew HND Englanti. Erikoistuin aistipuutarhojen suunnitteluun Alzheimeria ja dementiaa sairastaville henkilöille sekä erityistarpeita omaaville lapsille. 

2008 saakka työskentelin Lontoossa ja Lounais-Englannissa suunnittelemassa ja rakentamassa puutarhoja National Trustille, Prinssi Charles Sandringhamin kartanolle - Princes Trust Vounteers, Viscount Falmouth of Mereworth Castle ja Pennon Group. Minut palkittiin Puutarhapalkinnoilla Royal Chelsea Flower Show 2010 suunnittelusta ja toteutuksesta - Hope Touches.

Muutin Suomeen 2013 ja on työskennellyt suunnitellen ja rakentaen puutarhoja Pohjois-Karjalassa.

Email: andy@sensoryspaces.fi

Carita Ahonen

Olen sisustusarkkitehti, muotoilija ja Joensuun kaupungin hyväksymä suunnittelija jolla takana uraa muiltakin aloilta. Ruotsissa syntynyt ja nuoruuden viettänyt, sitten Suomeen muuttaneena. Takana on monipuolinen kokemus eri aloilta ja monenlaisista 

projekteista laidasta laitaan. Sisustusarkkitehtina ja muotoilijana olen suunnitellut logoja, postereita/kortteja, web-sivuja, kuoseja kankaisiin, tapetteja, messu-osastoja, tilasuunnittelua, kalustesuunnittelua ym.  

Ympäristö jossa hyvinvointi ja luonto on etusijalla, on muodostunut hyvin tärkeäksi. Sensory Spaces on integraatio kaikesta siitä.   

Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti yksilöllisiä caseja sekä sisätilojen ja

ulkotilojen projekteja, mutta erikoisalamme on

aistitilat - Sensory Spaces. 

Email: carita@sensoryspaces.fi

Lisätietoja minusta: 

Anna meidän auttaa sinua luomaan tila

jolla on merkitystä. 

Sensory Spaces Suomi / Finland

040-1412065

Tiimi

Andy Saxe - Coburg

Carita Ahonen

Seuraa

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 by Sensory Spaces. All rights reserved.