SensorySpaces_image129_web.jpg

Sensory Spaces Finland Oy tarjoaa valmiita- tai räätälöityjä palvelukokonaisuuksia.

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme Basic-suunnittelua, joka tarkoittaa ns. tavallista tilasuunnittelua tai puutarhasuunnittelua. Tämä on hyvä vaihtoehto sinulle, jolla on jo olemassa tyyli ja tapa, johon haluaisit esimerkiksi päivitystä. Tai sinulla on puutarha, mutta et ole varma kuinka jatkaa sen kehittämistä. 

Biophilinen aistisuunnittelu on sinulle, joka haluat elinympäristöltäsi enemmän ja nimenomaan asioita jotka tukevat sinun hyvinvointiasi samalla huomioiden luonnon kantokyky. Suunnittelu on monimutkaisempaa ja taustatyötä tehdään enemmän. Keskustelut sinun kanssasi ovat tärkein lähtökohta kun luodaan tämän tyyppisiä tiloja. Suunnittelussa on tärkeää liittää yhteen harmonisella tavalla hyvinvointia edistävät elementit luonnon kanssa. 

Uutena palveluna tarjoamme Tee se itse-palvelu sinulle, jolla pysyy vasara kädessä tai osaat pihalla möyhiä. Et vain välttämättä tiedä mitä tekisit. Voit valita Basic-suunnitelman sisälle tai ulos. Tämä on ns. perus-suunnitelma jossa määritellyt asiat on lueteltu palvelu-kuvauksessa. Sensory-suunnitelma on sisällöltään samanlainen kuin Basic, mutta suunnittelun lähtökohtana on biophilinen aistisuunnittelu. Tämä lähtökohta sovelletaan sen mukaan kuin se on mahdollista. 

KENELLE SUUNNITTELEMME?

Suunnittelemme Ihmiselle!

Meille on sama oletko missä yhteiskunnan rakenteessa. Toimintatapamme skaalautuu ihan pienestä suunnittelusta, aina isoihin projekteihin. Joten olet sitten julkisen sektorin asiakas, yrityspuolen asiakas tai yksityinen asiakas, olet meille arvokas ja tärkeä.

Anna meidän auttaa sinua luomaan tiloja joilla on merkitystä.

Yksityinen asiakas

SensorySpaces_image041_web.jpg

Basic - suunnittelu ja hinnasto

SensorySpaces_image039_web.jpg

Biophilinen

aistisuunnittelu ja hinnasto

SensorySpaces_image022_web.jpg

Tee se itse-palvelu ja hinnasto

Yritykset ja julkinen sektori

SensorySpaces_image129_web.jpg

Tarjoamme yrityksille ja julkiselle sektorille

Basic-suunnittelun lisäksi Biophilista aistisuunnittelua.

Meiltä myös hoitosopimukset.

Human centered bespoke design for an enhanced  life and well-being. 

Sensory Spaces  Finland Oy

3172942-7

info(at)sensoryspaces.fi

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

040-1412065

© 2021 by Sensory Spaces Finland Oy. All rights reserved.