saviseinä beige.jpg

Palvelutalon konseptointi

Uudenlaisen palvelutalon konseptointi valaistuksen näkökulmasta. Tilasuunnittelu kulkee mukana tärkeänä osatekijänä jonka vuoropuhelu valaistuksen kanssa luo tiloista kokemuksellisesti mielenkiintoiset. Tilat jaettu asukkaiden omiin huoneisiin, yleisiin tiloihin, ruokailutila, ryhmätyöskentelytila, liikuntatila sekä muut hoitotilat. Suunnittelun lähtökohtana biofiliset periaatteet, jotka ilmenevät niin sisustuksessa kuin valaistuksessa. Valaistuksen suunnittelussa käytetty uusimpia innovaatioita sekä sirkadianista rytmiä tukevia ratkaisuja. Jokaisessa tilassa on omat ratkaisunsa mutta yhdessä ne muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Valaistus ei ole itseisarvo vaan väline, jolla kehitetään tunnelmia ja funktionaalista toimintoa. 

Aiheesta voi lukea lisää blogissa.

Kopioiminen ehdottomasti kielletty!​

saviseinä beige.jpg
saviseinä beige.jpg

Embrace Biophilic Lifestyle and Philosophy 

Sensory Spaces Finland Oy / Mizimuzu Design

Kuopio / Joensuu /Suomi

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

© 2020-2022 Sensory Spaces Finland Oy. All rights reserved.