Palvelut yrityksille

MYYMÄLÄSUUNNITTELU, muu liiketila

Olit sitten avaamassa uuden myymälän, kahvilan, ravintolan tai remontoimassa vanhaa, autan sinua luomaan ympäristön, jossa sekä asiakkaat että työntekijät viihtyvät. Biofilinen suunnittelu soveltuu hyvin palvelumaailman tarpeisiin.

TYÖYMPÄRISTÖJEN SUUNNITTELU

Olit sitten perustamassa uuden toimiston tai remontoimassa vanhaa, autan sinua luomaan ympäristö, jossa työntekijät viihtyvät sekä teidän mahdolliset tiloissanne käyvät asiakkaat.

MAJOITUSTILOJEN SUUNNITTELU

Oli hotellin konsepti mikä tahansa, yhden tai kahden spesiaalihuoneen lisääminen tarjontaan, tai kenties sisääntulon, aulan tai salainen puutarha joka on biofilinen ympäristö tekee hotellista mielenpainuvan ja viihtyisän johon mielellään palataan. 

OPPIMISTILOJEN SUUNNITTELU

Biofilisella suunnittelulla voidaan vaikuttaa monella tasolla siihen, miten tilat koetaan, miltä niissä tuntuu, onko niissä elementtejä, jotka antavat energiaa opiskeluun, onko ympäristö kasvua ja hyvinvointia tukevaa ja saako siitä virikkeitä.

MESSUOSASTON SUUNNITTELU

Tiesitkö, että messuosaston suunnittelussakin voidaan soveltaa biofilisia lähtökohtia? Niin hassulta kun se voi kuulostaa, se soveltuu siihen mainiosti.

VIRTUAALIYMPÄRISTÖT

3D-tai VR- mallin avulla kohteesta tehdään helposti ymmärrettävät kuvat tai virtuaalisesti koettava malli.

Biofilista muotoilua paremman hyvinvoinnin puolesta 

Carita Ahonen

info(a)sensoryspaces.fi

Sensory Spaces Finland Oy

Mizimuzu Design

Kuopio / Joensuu /Suomi

Y-tunnus:

3172942-7

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

© 2020-2022 Sensory Spaces Finland Oy. All rights reserved.