• by Carita

Etsin referenssikohdetta!

Päivitetty: syys 24


Etsin asiakasta, jolla olisi rohkeutta lähteä mukaan biofilisen suunnittelun matkalle.

Saatat olla ymmälläsi mitä biofilinen käytännössä on mutta voin vakuuttaa, että siitä jutellaan paljon, ennen kuin mitään alkaa tapahtumaan.


Sinun tulisi olla kiinnostunut ekologisista valinnoista, luonnollisista materiaaleista, paikallisuudesta, kasveista omien edellytyksiesi mukaan, haluat lopputuloksen kestävän aikaa ja käyttöä. Olet kiinnostunut siitä, miten voisit edistää omaa hyvinvointiasi ympäristössä, jossa asut. Olet rohkea oma itsesi etkä kulje pintaliito trendien mukaan. Tämä on yksi tärkeää asia. Kestäviä ratkaisuja ei saada aikaan hetken trendien perässä juostessa.Biofiliasta.

Oheiset viitteelliset kuvat antavat lisäymmärryksen siitä mitä voisi olla tulossa. Biofilinen suunnittelu on hienovaraista viestintää aistien kautta kehoon, josta syntyy niitä hyvinvointia lisääviä asioita. Miten biofiliaa toteutetaan projektissa, riippuu asiakkaan toiveista, budjetista ja mahdollisuuksista.


Suunnittelun alussa tutkitaan tila, mitä mahdollisia biofilisia elementtejä siellä jo on, ja miten niitä voi hyödyntää. Tilan valaistus, tarvitaanko lisää valoa, mikä on luonnonvalon määrä, mistä suunnasta se tulee, lämpötila, ilmavirta, näkymät, sijainti, vuodenaikojen vaihtelu ja vuorokauden rytmit, tilanjako, tilan käyttötarkoitus, millä keinoilla voidaan lähteä lisäämään luonnollisia asioita tilaan

on muutamia esimerkkejä siitä, mitä biofilisessa suunnittelussa tarkastellaan.Materiaalit pyritään valitsemaan tiukan harkinnan mukaan. Onko materiaali kierrätettävä, sen kestävyys, kotimaisuusaste, materiaalin hiilijalanjälki on muutamia valintaan vaikuttavia asioita. Materiaalien aistivälitteiset asiat ovat keskeisiä. Materiaalinen yhteys luonnollisiin asioihin on tärkeä osa biofiliaa. Luonnon analogiat on laaja kokonaisuus, joka antaa perustan sille, miltä lopputulos tuntuu ja toimii ja miten se vaikuttaa hyvinvointiin.
Kasvit ovat osa biofilista suunnittelua. Toki kaikki riippuu siitä, onko asiakkaalla kokemusta kasvienhoidosta tai haluaako sen opetella. Kasvien sijaan voi käyttää muitakin ratkaisuja ja keinoja jolla simuloida eläviä asioita. Luonnollisia elementtejä voidaan lisätä niin monella eri tavalla.
Näillä ehdoilla etsin kohdetta:

  • yksityinen asiakas.

  • mikä tahansa tila kodissa, joka tarvitsee suunnittelua.

  • suunnitelmat tehdään biofilisen suunnittelun periaatteilla.

  • suunnitelmat tulee toteuttaa. Tämä on ehdoton edellytys valinnalle!

  • asiakas antaa luvan projektin näkyvyydelle yrityksen somessa sekä markkinoinnissa.

  • suunnitelmat tehdään asiakkaan asettaman budjetin raameissa.


Mitä hyötyä tästä on sinulle?

Tarjoan palveluitani ilmaiseksi. Kyllä, teen kaiken ilmaiseksi. Yhdelle valitulle asiakkaalle!Mitä tämä paketti EI sisällä?

Mm. rakentamisen kustannukset, mahdolliset lupahakemukset/kustannukset tai suunnitelman mukaiset materiaalikustannukset eivät kuulu tarjottuun pakettiin ym.


Suunnittelusopimus.

Projektista tehdään suunnittelusopimus, jotta asiakas tietää mitä on saamassa ja mikä kuuluu ja mikä ei kuulu sopimuksen piiriin.Oli sinulla pieni tai iso projekti, ota yhteyttä.

Katsotaan miten voisin auttaa sinua luomaan tila, jolla on merkitystä.


Voit ottaa yhteyttä info(a)sensoryspaces.fi tai

yhteystiedot-sivun lomakkeella.


Nähdään!

Carita
16 katselukertaa