• Sensory Spaces: Carita

Kohti vuotta 2021!

Vuosi vaihtui jo kuukausi sitten. Päällimmäisenä ajatuksissa on, että kunpa tuleva vuosi olisi suotuisampi kuin mennyt vuosi. Tiedostetaan nykyhetki mutta keskitytään katsomaan tulevaisuuteen.


Sensory Spaces webbisivuja on uudistettu ja kevennetty. Toivottavasti toimintamme ydin avautuu nyt helpommin. Haasteena on ollut viestittää ytimekkäästi toiminnasta, joka ei ole yksinkertaista. Samalla on todettava, että tämä toki riippuu siitä, mitä ja kenelle suunnitellaan. Joskus ratkaisu löytyy helposti, joskus joutuu tutkimaan asioita hyvinkin perusteellisesti, jotta sieltä jostakin ytimen uumenista löytyy juuri se sopiva lähestymistapa juuri sille asiakkaalle.


Lisäksi on tulossa uusia palvelupaketteja, joista kerron myöhemmin lisää, kunhan saan ne valmiiksi julkaistavaksi. Ennen sitä, aloitetaan tällä mitä tässä teen koko ajan. Eli kirjoitan blogia. Ja "minä" tarkoittaa tässä Carita, joka vastaa näiden tekstien kirjoittamisesta. Kirjoittelen juttuja aiheista, jotka kiinnostavat ja jotka toivottavasti kiinnostavat myös teitä. Alku tulee olemaan hiukan haparoivaa, enhän ole verbaalinen taituri mutta ajan kanssa pääsen varmasti juonesta kiinni. Mikäli sinulla on aiheita, joista toivoisit juttuja, kerro niistä sähköpostitse: info@sensoryspaces.fi.

Olemme menossa kohti kevättä ja monen mielessä ehkä kytee uudistamiseen liittyviä ajatuksia. Mitä kaikkea voisikaan tehdä. Kun vaan tietäisi mistä aloittaa.... Tiedän tunteen. Omalla kohdalla pätee sanonta "suutarin lapsilla ei ole kenkiä". Valon määrä, kun lisääntyy, havahtuu siihen, että omia projekteja on ollut kauan odottamassa sitä "oikeaa "hetkeä". Joten päätin lähestyä asiaa kuten teen asiakkailleni. Kirjoitan ylös työjärjestyksen. Listojen kirjoittaminen on muutenkin aina ollut tapana koska se helpottaa hahmottamaan mitä oikeasti tulisi tehdä ja missä järjestyksessä. Katsotaan auttaako se näihin unohdettuihin projekteihin, jotka parantaisivat omaa asumisympäristöä merkittävästi. Siitä on tullut muutenkin tärkeä asia vuoden aikana, yhä useammalle ihmisille. Kotona työskentely vaatii oikeanlaiset puitteet, jotta työtä on mahdollista tehdä tuottavasti ja mielekkäästi. Tuo sana "tuottavasti" on hiukan ahdistava, mutta se on yksi mittari, kun suunnitellaan työympäristöä. Moni tietää kokemuksesta, kun ympäristö on mielekäs, siellä pystyy keskittymään paremmin ja sen kautta, ihan huomaamatta, työn tuottavuus lisääntyy.

Kaunis, mielekäs ja inspiroiva ympäristö on kaikille sallittua arjen ylellisyyttä, josta tulisi nauttia ja joka on mahdollista, vaikka miten tuntuisi mahdottomalta.

Lyhyellä alulla toivotan hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Nautitaan pitenevistä päivistä ja kasvukauden alkamisesta.

©Sensory Spaces Finland

Kuvien luvaton käyttö kielletty.#sensoryspacesfinland #sensoryspacesblog#aistitilat#interiordesign#gardendesign#sisustusarkkitehti#puutarhasuunnittelua