• Sensory Spaces team

Uusi palvelu ja some-kanavat!

Tämä postaus on nopea muistutus some-kanavistamme sekä uuden Tee se itse-palvelun esittely. Seuraa meitä somessa, ja kutsu kavereita mukaan. Pyrimme kerran kaksi viikossa tuomaan esille asioita jotka liittyvät meidän toimintaan ja intresseihin.

Löydät meidät seuraavista kanavista:
Tee se itse -palvelu!

Tämä on sinulle joka osaat tehdä kotona pientä pinta-remppaa tai tiedät puutarhan hoitamisesti jotakin. Olet ehkä jumissa etkä ole varma kuinka jatkaa. Tai haluat uudistusta, mutta et ole varma mitä se olisi tai mistä aloittaisit.


Kun lähdetään suunnitelmia tekemään, oli ne sisälle tai ulos tarkoitettuja, alussa on paljon taustatyötä, keskusteluja ym. ennen kuin homma lähtee varsinaisesti käyntiin. Nämä ovat aina hyvin tärkeitä asioita jotta voidaan tehdä mahdollisimman hyvä lopputulos.

Mutta joskus tilanne vaatisi vain pienen ohjaamisen oikeaan suuntaan.


Siksi tarjoamme helpomman ja nopeamman palvelun, jolla pääset alkuun.

Tässä tarvitaan samat dokumentit tietysti kuin missä tahansa suunnittelussa.

Tämä tarkoittaa että joudut kaivelemaan asunnon tai talon pohjapiirustukset tai jos haluat suunnitelman ulos, asemakaavapiirustus tai vastaavaa tarvitaan.


Miten palvelu sitten toimii?

Tutustu verkkosivuilla esitettyyn sisältöön ja palvelukuvauksiin. Mieti mikä vaihtoehto sopisi sinulle parhaiten. Sen jälkeen klikkaa "tilaa" ja pääset yhteystietolomakkeeseen. Täytä yhteystietosi ja valitse alasvetovalikosta valitsemasi palvelu ja lähetä. Saat paluupostissa laskun sekä ohjeet kuinka toimia seuraavasti. Mukana tulee esitietolomake joka on tärkeä väline meille ymmärtämään mitä suunnittelulta halutaan ja onko tilaajalla tai loppukäyttäjällä erityistarpeita.


Tästä suunnittelu lähtee käyntiin.


Olemme jakaneet tuotteet kahteen kategoriaan.

Basic-suunnitelmat, sisälle ja ulos, sekä Sensory-suunnitelmat, sisälle ja ulos.


Basic-suunnitelma on ns. tavallista suunnittelua, jolla saat hyvin perusasiat kuntoon.

Sensory-suunnitelmat on sinulle joka haluat enemmän. Suunnittelussa huomioidaan useita aspekteja, kuitenkin suhteutettuna kohteeseen ja budjettiin. Pyrkimyksenä on luoda harmoninen kokonaisuus, jossa integroidaan luonto erilaisin keinoin, kasvien lisäksi.


Toki muistutamme että Tee se itse-palvelu ei ole kattava dokumentaatio mittatarkkoineen piirustuksineen. Se ei sovellu urakkatarjousten pohjaksi.


Klikkaa kuvaa ja pääset Tee se itse-palvelun sivuille:#sensoryspacesfinland #aistitilat #sensorydesign #sensorialdesign #sisustussuunnittelua #puutarhasuunnittelua #interiordesign #gardendesign

Human centered bespoke design for an enhanced  life and well-being. 

Sensory Spaces  Finland Oy

3172942-7

info(at)sensoryspaces.fi

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

040-1412065

© 2021 by Sensory Spaces Finland Oy. All rights reserved.