RAVINTOLA KIELO, Joensuu

Fine dining ravintolana tunnettu Kielo, Joensuu, halusi uudistaa ilmeensä aina logosta sisustukseen,

astioista menuun. Suunnittelun inspiraationa toimi tanskalainen design ja luonto.

Säilytimme pöydät ja lamput sekä lattia-materiaalin. Sisustukseen tuotiin uusia toimintoja, uudistettiin asiakkaiden wc-tilat, yleinen värimaailma vaihtui sekä tekstiilit ja työskentelypisteet.

Sisustuksessa käytettiin olemassa olevia vanhoja elementtejä joita omistaja on keräillyt vuosien saatossa.

 

Ulkoterassi uudistettiin, jotta asiakkaiden olisi miellyttävämpää sitä käyttää, terassin sijainti ollessa vilkkaalla kadun kulmalla. Ravintolan sisäänkäynti rakennettiin uusiksi ja se siirtyikin ravintolan toiselle puolelle,

jolloin osoite myös muuttui.

 

 Kun ravintola avattiin jälleen, asiakkaiden antamat palautteet kokonaisuudesta olivat mahtavia.

Kielon asiakkaat tulevat ympäri Suomea hyvän ruuan perään. Kielo oli myös ehdolla vuoden ravintolaksi.

Ruoka on huikeaa makujen sinfoniaa jossa ympäristö on nyt samalla tasolla.

Suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Carita Ahonen, remontin suoritti Cmofix / Simo Hämäläinen työryhmineen, astiat suunnitteli Kerafiikka / Henriikka Leppänen ja kuosin suunnitteli Zirpus Design / Noora Hattunen. 

Yhteistyössä

Lähtötilanne
Lähtötilanne

press to zoom
Sali
Sali

press to zoom
Sali
Sali

press to zoom
Lähtötilanne
Lähtötilanne

press to zoom
1/3