top of page
saviseinä beige.jpg

Ravintola Kielo, Joensuu

Fine dining ravintolana tunnettu Kielo Joensuussa, halusi uudistaa ilmeensä aina logosta sisustukseen, astioista menuun. Suunnittelun inspiraationa toimi asiakkaan toiveen mukaan tanskalainen design ja luonto.

Säilytimme pöydät ja lamput sekä lattiamateriaalin. Sisustuksessa toimintoja muutettiin, uudistettiin asiakkaiden wc-tilat, yleinen värimaailma vaihtui sekä tekstiilit ja työskentelypisteet. Sisustuksessa hyödynnettiin olemassa olevia vanhoja elementtejä, joita omistaja on keräillyt vuosien saatossa.

Ulkoterassi uudistettiin, jotta asiakkaiden olisi miellyttävämpää sitä käyttää, terassin sijainti ollessa vilkkaalla kadun kulmalla. Ravintolan sisäänkäynti rakennettiin uusiksi ja se siirtyikin ravintolan toiselle puolelle, jolloin osoite myös muuttui.

Kun ravintola avattiin jälleen, asiakkaiden antamat palautteet kokonaisuudesta olivat mahtavia. Kielon asiakkaat tulevat ympäri Suomea hyvän ruuan perään. Kielo oli myös ehdolla vuoden ravintolaksi. Ruoka on huikeaa makujen sinfoniaa, jossa ympäristö on nyt samalla tasolla.

Ravintola Kielo oli yhtenä kohteena Sami Kurosen makumatkat-ohjelmassa.

https://www.visitkarelia.fi/samikurosenmakumatka/jakso-2/

https://www.visitkarelia.fi/samikurosenmakumatka/

Tilaaja: Ravintola Kielo

Projektijohto, sisustussuunnittelu: Sensory Spaces Finland Oy/Carita Ahonen

Urakoitsija: Cmofix / Simo Hämäläinen työryhmineen

Astiat: Kerafiikka / Henriikka Leppänen

Kuosi: Zirpus Design / Noora Hattunen

Logo/markkinointisuunnitelmat: Markkinointitoimisto Tovari

saviseinä beige.jpg
saviseinä beige.jpg
bottom of page