Ravintola Kielo
Projektin suunnittelu

Fine dining ravintolana tunnettu Kielo Joensuussa, halusi uudistaa ilmeensä aina logosta sisustukseen, astioista menuun. Suunnittelun inspiraationa toimi asiakkaan toiveen mukaan tanskalainen design ja luonto.

Säilytimme pöydät ja lamput sekä lattiamateriaalin. Sisustuksessa toimintoja muutettiin, uudistettiin asiakkaiden wc-tilat, yleinen värimaailma vaihtui sekä tekstiilit ja työskentelypisteet. Sisustuksessa hyödynnettiin olemassa olevia vanhoja elementtejä, joita omistaja on keräillyt vuosien saatossa.

Ulkoterassi uudistettiin, jotta asiakkaiden olisi miellyttävämpää sitä käyttää, terassin sijainti ollessa vilkkaalla kadun kulmalla. Ravintolan sisäänkäynti rakennettiin uusiksi ja se siirtyikin ravintolan toiselle puolelle, jolloin osoite myös muuttui.

Kun ravintola avattiin jälleen, asiakkaiden antamat palautteet kokonaisuudesta olivat mahtavia. Kielon asiakkaat tulevat ympäri Suomea hyvän ruuan perään. Kielo oli myös ehdolla vuoden ravintolaksi. Ruoka on huikeaa makujen sinfoniaa, jossa ympäristö on nyt samalla tasolla.

Tilaaja: Ravintola Kielo

Projektijohto, sisustussuunnittelu: Sensory Spaces Finland Oy/Carita Ahonen

Urakoitsija: Cmofix / Simo Hämäläinen työryhmineen

Astiat: Kerafiikka / Henriikka Leppänen

Kuosi: Zirpus Design / Noora Hattunen

Logo/markkinointisuunnitelmat: MarkkinointitoimistoTovari

Galleria

Tästä näet kuvia projektista.

Biofilista muotoilua paremman hyvinvoinnin puolesta 

Carita Ahonen

info(a)sensoryspaces.fi

Sensory Spaces Finland Oy

Mizimuzu Design

Kuopio / Joensuu /Suomi

Y-tunnus:

3172942-7

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

© 2020-2022 Sensory Spaces Finland Oy. All rights reserved.