top of page
saviseinä beige.jpg

Keittiön suunnittelu alk. 750€

Keittiön suunniteluun voi esimerkiksi sisältyä kiintokalustesuunnitelmat, pintamateriaali-, irtokaluste-, valaistussuunnitelma. Voin etsiä kalustetoimittajat tai mennä jo valitun mukaan, hoitaa tarjouspyynnöt, rakennusvaiheessa materiaalien hakemiset tms. Oli tarpeesi keittiön osalta mitkä tahansa, niistä suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus. 

Kylpyhuone ja/tai sauna ja/tai wc:n suunnittelu alk. 550€

Märkätilojen suunnitteluun voi esimerkiksi sisältyä kiintokalustesuunnitelmat, pintamateriaali-, irtokaluste-, valaistussuunnitelma. Voin etsiä kalustetoimittajia, hoitaa tarjouspyynnöt, hoitaa rakennusaikaisia tehtäviä tms. Suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus. 

Yksittäisen huoneen suunnittelu alk. 390€ (alle 10m2)

Sinulla voi olla yksi huone tai tila, jolle ei oikein tiedä mitä tehdä. Ehkä pintoja pitää suunnitella uusiksi, kalustaa, tilan käyttötarkoitusta muuttaa tai ylipäätään saada tila toimivaksi. Autan sinua mielelläni löytämään toimivat ratkaisut.

Ulkotilojen suunnittelu alk. 1100€ (rivarin piha)

Sensory Spaces allekirjoitti Kew'n julistuksen, joka perustuu "Reforestation for Biodiversity, Carbon Capture and Livelihoods" -konferenssissa (helmikuu 2021) käytyjen keskustelujen synteesiin ja johtopäätöksiin sekä julkaistussa tieteellisessä kirjallisuudessa esitettyyn näyttöön. Kew'n julistuksen tavoitteena on suojella biologista monimuotoisuutta, lieventää hiilidioksidipäästöjä ja ilmastonmuutosta sekä parantaa toimeentuloa edistämällä tekojen ja puitteiden kautta ratkaisuja, jotka takaavat ehjien metsien suojelun ja tehokkaiden ennallistamisstrategioiden hyväksymisen, jotka edistävät näitä kolmea tavoitetta.

 

Ulkotilojen suunnittelu voi tarkoittaa uuden pihan suunnittelua tai vanhan uudistamista. Asiakkaita kannustan olemaan rohkeita ja ottamaan askeleen kohti luonnon monimuotoisuuden tukemista siten, kun se omalta osalta on mahdollista. Käytännössä se voi tarkoittaa ulkotilojen suunnittelussa sitä, että jokin osa jätetään ns. luonnontilaan, jolla turvataan suojaa ja ruokalähteitä hyönteisille ja muille luonnossa eläville eläimille. 

Sopimuksessa eritellään mitä suunnittelu sisältää.

Eettiset menettelyohjeet luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi.

Asiakkaille on kehitetty menettelyohjeet, tai ohjeistukset, joiden avulla on helppo ymmärtää mitä käytännössä tarkoittaa luonnon monimuotoisuuden suojeleminen tai lisääminen omassa projektissa. Pienetkin teot ovat tärkeitä isossa kuvassa.

 

  • Sitoudun noudattamaan eettisen menettelyohjeessa esitettyjä kohtia.

  • Sitoudun suunnitelmiin ja pyrkimykseen parantamaan/säilyttämään luonnon monimuotoisuus yksilötasolla.

  • Sitoudun auttamaan luonnon monimuotoisuuden, hyönteisten ja luonnollisen luonnon säilyttämisen valitulla alueella ja paikalla.

  • Sitoudun antamaan luvan istuttaa vähintään yksi luonnon monimuotoisuuteen parhaiten soveltuva natiivipuu puutarhaan.

  • Sitoudun antamaan luvan käyttää kasvilajeja min. 50 % suunnitelmasta, jotka parantavat luonnonvaraisia ravinnonlähteitä, antavat suojaa tai joilla on myönteisiä vaikutuksia luonnon hyönteiskannalle ja jotka tukevat luonnon monimuotoisuutta.

  • Sitoudun luonnolliseen kasvattamiseen, joka tarkoittaa, että missään olosuhteissa EI käytetä kemiallisia torjunta-aineita tai muita luonnolle ja hyönteisille haitallisia kemikaaleja. Tähän sisältyy nurmikon ajaminen fossiilista polttoainetta käyttävillä koneilla.

  • Sitoudun pitämään huolta puutarhasta sen luonnosta ja hyönteiseliölajeista parhaalla mahdollisella tavalla luonnon omilla ehdoilla.

Kun asiakas sitoutuu suunnittelussa näihin ohjeisiin, Sensory Spaces Finland Oy vuorostaan sitoutuu lahjoittaan yhden puun/asiakasprojekti vuosittain valittuun kohteeseen maailmassa, tai istuttamalla paikallisesti valittuun kohteeseen yhden puun/asiakasprojekti, tukemaan osaltaan allekirjoitettua julistusta.

saviseinä beige.jpg
All In-biofilinen tila/sisustussuunnittelu
alk. 1350€ 

Onko sinulla remppa- tai uudiskohde, ja haluat luoda sinne kotoisan, persoonallisen ja hyvinvointia ylläpitävän kokonaisuuden? Silloin tämä palvelu on sinulle kuin tehty. 

Se sisältää kaiken tarvitsemasi valmiina pakettina.

All in - suunnitelma tarjoaa kaikki tarvittavat suunnitelmat tasapainoisen kokonaisuuden toteuttamiseen remontti- tai uudiskohteessa. Saat tarvittavat dokumentit, visualisoinnit ym. materiaalit, jotka tarvitaan projektin tiimoilta.

Hinnat alk.

Yksiö alle 35 m2:  1350€  (sis. alv 24%)   

Kaksio alle 60 m2:  1950€  (sis. alv 24%) 

Tästä suuremmat pyydä tarjous.

Omakotitalot / rivarit alle 110m2:

alk. 3500€  (sis. alv. 24% ) 

Tästä suuremmat, pyydä tarjous.

Hinnat sisältävät alv. 24% sekä matkakulut Kuopion alueella.

Muille alueille hintaan lisätään matkakuluja 0,46€ / km.

Sopimuksen ulkopuoliset lisätyöt 125€/h

saviseinä beige.jpg

Sinun Kotisi

Autan sinua mielelläni löytämään suunta, josta muodostuu viihtyisä ja terveellinen koti. Biofilisen suunnittelun lisäksi olen perehtynyt MCS-ja SBS-sairastuneiden erityistarpeisiin, jotka ovat tulleet omakohtaisten kokemusten kautta tutuksi. Tällöin puhutaan sisäilmasairauksista tai esim. astmasta. Tutkin materiaalit erityisen tarkasti, kun kyseessä erityistapauksia. Kodin suunnittelu voi käsittää isompaa kokonaisuutta tai yksittäisen tilan muutosta. Remonttikohteet tai uudiskohteet, oli lähtötilanne mikä tahansa, ota yhteyttä. Katsotaan kuinka voisin sinua auttaa. Suunnittelen sisätilojen lisäksi ulkotiloja, joka yhtä lailla tapahtuu biofilisten periaatteiden mukaisesti.

 

Ohessa on muutamia esimerkkejä hinnoista ja sisällöistä. Jokainen projekti on kuitenkin yksilöllinen kokonaisuus, yksilöllisine tarpeineen ja lähtökohtineen, jonka vuoksi asiakaskäynti kohteessa on ensimmäinen askel. 

Varaa aika ilmaiselle asiakaskäynnille.

Voi ottaa yhteyttä lomakkeen kautta täältä  tai sähköpostilla: info[a]sensoryspaces.fi.

bottom of page