Anna minun auttaa sinua luomaan merkityksellisiä tiloja.

 

Voit ottaa yhteyttä oheisen lomakkeen kautta.  

Pyrin vastaamaan kahden päivän sisällä.

arrow&v

Kiitos yhteydenotostasi!

Jäsenyydet

Ornamo-logo copy.png
itäsuomenmuoto_logo-hrz_MONO-neg.png

Some

  • cv
  • LinkedIn
  • Instagram
210910 IDD_some_1.jpg

Sensory Spaces Finland Oy on allekirjoittanut julistuksen,

jolla tunnustetaan luonnon hätätila ja suunnittelijoiden vastuuta edistää toimia jolla ympäristövaikutuksia hillitään. Aihe on linjassaan yrityksen omien, jo olemassa olevien arvojen mukaan. Biofilinen suunnittelu on aina luontoa huomioivaa, se pyrkii ekologisiin ratkaisuihin ja ihmiselle terveellisten materiaalien käyttämiseen. 

Lue lisää aiheesta:

Built Environment Declares Climate and Biodiversity Emergency

pyöreä.png

CARITA AHONEN

Sisustusarkkitehti / muotoilija AMK, suunnittelija, luova yrittäjä

Erityisosaaminen:  ​

  • biofilinen suunnittelu

  • 3D-mallinnus, VR-mallit

  • MCS-ja SBS-sairastuneen tarpeet tilasuunnittelussa

Olen sisustusarkkitehti/muotoilija AMK, luova tekijä ja Joensuun kaupungin rakennuslautakunnan hyväksymä suunnittelija. Opiskelin biofilisen suunnittelun periaatteita englantilaisen arkkitehdin kouluttamana. Erityisosaaminen kun suunnitellaan MCS-ja SBS-sairastuneille tiloja, joista myös omakohtaista kokemusta.  Tällä hetkellä opiskelen työn ohessa valaistussuunnittelua.

Elinympäristö, jossa luonto ja siitä huolehtiminen on etusijalla, on muodostunut tärkeäksi omakohtaisten kokemusten kautta. Minulle on ollut tärkeää luoda yritys, jonka arvot ovat samassa linjassa henkilökohtaisten arvojeni kanssa. Suunnittelijana pyrin siihen, että ratkaisut kestävät ekologisen ja eettisen arvioinnin mutta myös kriittisen arvioinnin mikä on ihmisen terveydelle sopivaa. Biofilinen suunnittelun periaatteet tähtää luonnon kuormituksen minimoimiseen. Biofilia on tärkeä osa tasapainoista ja hyvinvoivaa elämää. Pitkän tähtäimen hyödyt ovat jo tutkimustenkin mukaan suuret.

​Kokemusta on tilojen suunnittelusta sisälle ja ulos yksityisille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Tuotan 3D-mallinnuksia, VR-malleja sekä muuta visuaalista materiaalia projekteihin. Olen suunnitellut irtokalusteita, logoja, kuoseja kankaisiin ja tapetteihin, messu-osastoja, VR-malleja muutamia asioita mainitakseni. Vähän kaikkea on tullut tehtyä. Haastan mielelläni osaamistani enkä pidä sitä itsestään selvänä asiana. 

Lue lisää:  https://www.finnishdesigners.fi/portfolio/erja_carita.ahonen

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

Sensory Spaces Finland Oy

Joensuu 

Kuopio

Suomi

Y-tunnus

3172942-7

Ota yhteyttä:

Carita Ahonen

040-141 20 65

info(at)sensoryspaces.fi

Laskut verkkolaskuina.
Verkkolaskutusosoite:
Verkkolaskuosoite ja OVT -tunnus: 003731729427
Operaattori: BaswareOyj
Operaattorin tunnus: BAWCFI22